Bulgarije 2016

Een bijzondere tijd in Bulgarije met een toffe groep mensen

In de mei vakantie van 2016 ben in met een groep naar Bulgarije gegaan. Ik wist niet zo goed wat ik van deze trip moest gaan verwachten, maar ik had er wel heel veel zin in. In de tijd dat we daar waren hebben we veel verschillende kerken bezocht. Een klein kerkje waar veel jeugd was. Daar mochten we ook helpen bij de ministry tijd was heel bijzonder was.

Lees hier meer

David en ik waren voor een vrouw aan het bidden en die vroeg of ik ook voor haar kinderen wou bidden en riep ze erbij. Een van haar zoons al een lange tijd veel last van zijn rug, en daar mocht ik toen voor bidden. Na dat ik er voor gebeden had vroeg ik hoe voelt het en hij zei het voelt goed, toen zei ik maak eens allemaal bewegingen die altijd pijn deden. Hij deed dat en vertelde dat de pijn echt weg was. Dat was zo gaaf om mee te maken dat God zo door mij heen heeft gewerkt, wat een bijzondere God hebben wij toch! We zijn ook naar een kerkje geweest die echt mega klein was en waar alleen maar oudere mensen waren. Daar mochten wij als team om ste beurt een stukje delen. Op dat had ik echt een leeg hoofd en ik had geen flauw idee wat ik moest gaan delen, maar toen ik daar stond merkte ik echt dat God mij echt hielp met wat ik moest gaan delen met de mensen daar.

We zijn ook nog naar een grotere kerk geweest en daar hebben we ook weer bij de ministry tijd mogen helpen. Wat waren het toch een paar bijzondere dagen. Naast al die tijd van minitstry zijn we ook nog naar een paar plekken geweest, sommige plekken om ook iets van Bulgarije te zien maar ook op een plek waar we met z’n alle geworshipt hebben en gebeden hebben over de stad.

Wat ben ik blij dat ik met deze reis mee mocht en weer nieuwe dingen heb mogen ervaren!

Moving into missions

 

The next step in ‘My adventure with God’ 

Vanaf Juli 2018 ga ik twee jaar onbetaald en in geloof (als vrijwilliger) voltijds investeren in de Urban Presence DTS bij YWAM Amsterdam, hierin zullen wij: Jongeren discipelen en trainen, Jongeren uitdagen world changers te zijn, Jongeren meenemen op outreach naar Azië.

Hoe zit dat Financieel?

Bij JmeO krijg je niet betaald, dus dit houdt in geen salaris of vergoedingen, Daarom heb ik zelf hard gespaard om een deel van de kosten te kunnen betalen. Voor de rest ben ik volledig afhankelijk van Gods voorziening,

Wil jij mijn partner worden?

Ik vraag jou om mijn partner te worden. Wat ik voor nu voornamelijk nodig heb zijn maandelijkse giften voor mijn verblijfkosten, eten, verzekeringen en reiskosten. Ik ben bereid om eenvoudig te leven, daarom kan ik me al voor 850 euro per maand voltijds inzetten om jonge mensen te trainen en ze mee te nemen op zendingsreis. Word jij mijn partner voor de komende twee jaar? Ik kan dit niet doen zonder jouw steun.

 

Als je mijn nieuwsbrief wil ontvangen, vul dan even je gegevens in. Dan houd ik je op de hoogte.

Bedankt voor je belangstelling!
Maryse

 

© 2018 Maryse van Balen