Welkom in mijn webshop

Op deze manier kun je mij ondersteunen in mijn zendingswerk
Support mijn zendingswerk

Deze webshop is gericht op donaties en sponsorwerving.

  • Mijn webshop is dus niet een echte officilële en commerciële webshop.
  • Mijn webshop is gericht op mijn vrienden, mijn kerk en iedereen die ik ken en die mij wil ondersteunen in mijn zendingswerk wat ik doe
  • Ik verzend helaas geen kopjes en galzen.
  • Armbandjes verzend ik per post tegen vergoeding van 1.50 euro per bestelling.
  • Je  bestelling kan je ook afhalen.
  • In Aalsmeer breng ik je bestelling gratis langs. In de omgeving Aalsmeer lever ik je bestelling af voor 2.99 euro. Of ik neem je bestelling mee naar de LEG in Aalsmeerderbrug.
  • Buiten de regio Aalsmeer kan ik de kopjes & glazen helaas niet leveren.

Alleen doneren kan natuurlijk ook

Heel hartelijk dank

Moving into missions

 

The next step in ‘My adventure with God’ 

Vanaf Juli 2018 ga ik twee jaar onbetaald en in geloof (als vrijwilliger) voltijds investeren in de Urban Presence DTS bij YWAM Amsterdam, hierin zullen wij: Jongeren discipelen en trainen, Jongeren uitdagen world changers te zijn, Jongeren meenemen op outreach naar Azië.

Hoe zit dat Financieel?

Bij JmeO krijg je niet betaald, dus dit houdt in geen salaris of vergoedingen, Daarom heb ik zelf hard gespaard om een deel van de kosten te kunnen betalen. Voor de rest ben ik volledig afhankelijk van Gods voorziening,

Wil jij mijn partner worden?

Ik vraag jou om mijn partner te worden. Wat ik voor nu voornamelijk nodig heb zijn maandelijkse giften voor mijn verblijfkosten, eten, verzekeringen en reiskosten. Ik ben bereid om eenvoudig te leven, daarom kan ik me al voor 850 euro per maand voltijds inzetten om jonge mensen te trainen en ze mee te nemen op zendingsreis. Word jij mijn partner voor de komende twee jaar? Ik kan dit niet doen zonder jouw steun.

 

Als je mijn nieuwsbrief wil ontvangen, vul dan even je gegevens in. Dan houd ik je op de hoogte.

Bedankt voor je belangstelling!
Maryse

 

© 2018 Maryse van Balen