Roemenië 2003 

het tweede jaar in het buitenland

Toen we terugkwamen uit de Filippijnen zijn we voor een jaar naar Roemenië vertrokken.

In Roemenië hebben we bijvoorbeeld meegeholpen met het opzetten van een huis voor straatkinderen. In de middag gingen we de kinderen opzoeken, dan gingen we altijd met hen zingen, we deelde een stukje uit de bijbel met ze en we gaven ze soep met brood zodat ze te eten hadden. Ook als ze gewond waren hielpen we ze met verbandmiddelen. 

Ik weet helaas niet veel meer van deze 2 jaar uit mijn leven omdat ik nog zo jong was. Ik weet veel vanuit verhalen, foto’s en filmpjes. Helaas heb ik dus niet echt mijn eigen verhalen van die periode. Maar, ondanks dat vind ik het super bijzonder dat ik deze dingen op zo’n jonge leeftijd al heb mogen meemaken. 

 

 

 

Moving into missions

 

The next step in ‘My adventure with God’ 

Vanaf Juli 2018 ga ik twee jaar onbetaald en in geloof (als vrijwilliger) voltijds investeren in de Urban Presence DTS bij YWAM Amsterdam, hierin zullen wij: Jongeren discipelen en trainen, Jongeren uitdagen world changers te zijn, Jongeren meenemen op outreach naar Azië.

Hoe zit dat Financieel?

Bij JmeO krijg je niet betaald, dus dit houdt in geen salaris of vergoedingen, Daarom heb ik zelf hard gespaard om een deel van de kosten te kunnen betalen. Voor de rest ben ik volledig afhankelijk van Gods voorziening,

Wil jij mijn partner worden?

Ik vraag jou om mijn partner te worden. Wat ik voor nu voornamelijk nodig heb zijn maandelijkse giften voor mijn verblijfkosten, eten, verzekeringen en reiskosten. Ik ben bereid om eenvoudig te leven, daarom kan ik me al voor 850 euro per maand voltijds inzetten om jonge mensen te trainen en ze mee te nemen op zendingsreis. Word jij mijn partner voor de komende twee jaar? Ik kan dit niet doen zonder jouw steun.

 

Als je mijn nieuwsbrief wil ontvangen, vul dan even je gegevens in. Dan houd ik je op de hoogte.

Bedankt voor je belangstelling!
Maryse

 

© 2018 Maryse van Balen