Tsjechië 2017

Awakening Europe 2017 Praag

Het eerste weekend van juli ben ik met mijn vader en m’n broer naar Praag gereden om naar het event ‘Awakening Europe’ te gaan. Toen we daar aankwamen voor de eerste avond zag het er allemaal zo groot uit. Allemaal auto’s voor de deur uit allemaal verschillende landen. We zijn naar verschillende diensten geweest met verschillende aanbiddingsleiders en verschillende sprekers, allemaal heel inspirerend. Ik heb vooral van de aanbidding genoten, het is zo mooi om te zien hoe iedereen volledig in aanbidding is en iedereen doet het op zijn eigen manier. 

Lees hier meer

We zijn ook een dag mee geweest op een outreach de stad in. Dat was echt bijzonder, we gingen met zoveel mensen de stand in, wel honderden. De groep waar wij mee waren was een groep van ongeveer 20 personen. We gingen eerst op een plek staan midden op een straat en daar gingen we met elkaar worshippen. Nadat we dat gedaan hadden splitsten we op, we gingen mensen aanspreken en konden gratis tikets weggeven voor het event zodat de mensen ook konden komen. Ik was met een groep mee waarmee we gingen zingen. We hadden een gitaar en gingen op diverse plekken worshippen. Later kwamen er nog een paar er mensen bij met een gitaar en een drumbox. Na een tijd hadden we een stoel op het plein gezet en vroegen aan mensen of ze een wonder van God wilden ervaren en zo werden er diverse mensen genezen. Dat was echt een bijzonder moment. 

Moving into missions

 

The next step in ‘My adventure with God’ 

Vanaf Juli 2018 ga ik twee jaar onbetaald en in geloof (als vrijwilliger) voltijds investeren in de Urban Presence DTS bij YWAM Amsterdam, hierin zullen wij: Jongeren discipelen en trainen, Jongeren uitdagen world changers te zijn, Jongeren meenemen op outreach naar Azië.

Hoe zit dat Financieel?

Bij JmeO krijg je niet betaald, dus dit houdt in geen salaris of vergoedingen, Daarom heb ik zelf hard gespaard om een deel van de kosten te kunnen betalen. Voor de rest ben ik volledig afhankelijk van Gods voorziening,

Wil jij mijn partner worden?

Ik vraag jou om mijn partner te worden. Wat ik voor nu voornamelijk nodig heb zijn maandelijkse giften voor mijn verblijfkosten, eten, verzekeringen en reiskosten. Ik ben bereid om eenvoudig te leven, daarom kan ik me al voor 850 euro per maand voltijds inzetten om jonge mensen te trainen en ze mee te nemen op zendingsreis. Word jij mijn partner voor de komende twee jaar? Ik kan dit niet doen zonder jouw steun.

 

Als je mijn nieuwsbrief wil ontvangen, vul dan even je gegevens in. Dan houd ik je op de hoogte.

Bedankt voor je belangstelling!
Maryse

 

© 2018 Maryse van Balen