Ik ben Maryse

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen

Ik ben Maryse van Balen en ben 21 jaar. Ik woon in Aalsmeer. Ik ben klaar met mijn opleiding tot persoonlijk begeleider bij het Nova College in Haarlem. In september 2017 ben ik mijn ‘Adventure with God’ begonnen, ik heb een DTS  bij YWAM Amsterdam gedaan met een outreach naar Azië. In juli 2018 ga ik terug naar YWAM Amsterdam om daar 2 jaar zendingswerk te doen. Ik mag met een geweldige team de Urban Pressence DTS gaan leiden. Deze 2 jaar zitten vol met nieuwe avonturen en uitdagingen, Het toffe vind ik dat ik Jongeren mag gaan discipelen.

Toen ik 5 jaar was heb ik samen met mijn ouders en twee broers een jaar op de Filippijnen gewoond waar we als gezin een DTS en een Family Ministry School gedaan hebben, daarna hebben we een jaar in Roemenië gewoond.

Ik hou enorm van sport, heb jarenlang turnen op topniveau gedaan en ik hou van dansen, fotografie, ontwerpen en creatieve dingen.

Baan7 – Ik ben actief in mijn thuisgemeente de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug waar ik me met name inzet voor Baan7, een maandelijks jongerenevent. Ik maakte tot de start van mijn DTS deel uit van het Baan7 kernteam.

Soul Survivor – Ik ben ook al jaren betrokken bij Soul Survivor. ik heb vaak meegewerkt bij Soulfood, Soul coffee en in 2017 heb ik het ‘Late- Night’ programma georganiseerd. Hierdoor was ik ook deel van het festival kernteam.

YWAM Infusion camps – De zomers van 2014 – 2016 ben in ik op YWAM Northwoods in USA Wisconsin betrokken geweest bij de Infusion camps op de basis daar.