Ik ben Maryse

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen

Ik ben Maryse van Balen en ben 21 jaar. Ik woon in Aalsmeer. Ik ben klaar met mijn opleiding tot persoonlijk begeleider bij het Nova College in Haarlem. In september 2017 ben ik mijn ‘Adventure with God’ begonnen, ik heb een DTS  bij YWAM Amsterdam gedaan met een outreach naar Azië. In juli 2018 ga ik terug naar YWAM Amsterdam om daar 2 jaar zendingswerk te doen. Ik mag met een geweldige team de Urban Pressence DTS gaan leiden. Deze 2 jaar zitten vol met nieuwe avonturen en uitdagingen, Het toffe vind ik dat ik Jongeren mag gaan discipelen.

Toen ik 5 jaar was heb ik samen met mijn ouders en twee broers een jaar op de Filippijnen gewoond waar we als gezin een DTS en een Family Ministry School gedaan hebben, daarna hebben we een jaar in Roemenië gewoond.

Ik hou enorm van sport, heb jarenlang turnen op topniveau gedaan en ik hou van dansen, fotografie, ontwerpen en creatieve dingen.

Baan7 – Ik ben actief in mijn thuisgemeente de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug waar ik me met name inzet voor Baan7, een maandelijks jongerenevent. Ik maakte tot de start van mijn DTS deel uit van het Baan7 kernteam.

Soul Survivor – Ik ben ook al jaren betrokken bij Soul Survivor. ik heb vaak meegewerkt bij Soulfood, Soul coffee en in 2017 heb ik het ‘Late- Night’ programma georganiseerd. Hierdoor was ik ook deel van het festival kernteam.

YWAM Infusion camps – De zomers van 2014 – 2016 ben in ik op YWAM Northwoods in USA Wisconsin betrokken geweest bij de Infusion camps op de basis daar.

 

Moving into missions

 

The next step in ‘My adventure with God’ 

Vanaf Juli 2018 ga ik twee jaar onbetaald en in geloof (als vrijwilliger) voltijds investeren in de Urban Presence DTS bij YWAM Amsterdam, hierin zullen wij: Jongeren discipelen en trainen, Jongeren uitdagen world changers te zijn, Jongeren meenemen op outreach naar Azië.

Hoe zit dat Financieel?

Bij JmeO krijg je niet betaald, dus dit houdt in geen salaris of vergoedingen, Daarom heb ik zelf hard gespaard om een deel van de kosten te kunnen betalen. Voor de rest ben ik volledig afhankelijk van Gods voorziening,

Wil jij mijn partner worden?

Ik vraag jou om mijn partner te worden. Wat ik voor nu voornamelijk nodig heb zijn maandelijkse giften voor mijn verblijfkosten, eten, verzekeringen en reiskosten. Ik ben bereid om eenvoudig te leven, daarom kan ik me al voor 850 euro per maand voltijds inzetten om jonge mensen te trainen en ze mee te nemen op zendingsreis. Word jij mijn partner voor de komende twee jaar? Ik kan dit niet doen zonder jouw steun.

 

Als je mijn nieuwsbrief wil ontvangen, vul dan even je gegevens in. Dan houd ik je op de hoogte.

Bedankt voor je belangstelling!
Maryse

 

© 2018 Maryse van Balen